Församlingshemmet

Församlingshemmet i Gamla Vasa

Adelcrantzgränd 1 , 65380 Vasa

Församlingshemmet

FÖRSAMLINGSHEMMET (invigt 2.10.1999) finns öster om kyrkan i Gamla Vasa, adressen är Adelcrantzgränd 1 (med infart från Postgatan som går längs järnvägen i öster).

I byggnaden finns en församlingssal, stora serveringsutrymmen, kök, pastorskansli, ekonomikontor samt arbetsrum för präster och diakoner.

Det finns en defibrillator i församlingshemmets aula, på väggen utanför serveringssalen.

Bokning av utrymmen:  Pastorskansliet

Hyra för församlingshemmet för minnesstund eller dopkaffe är 52 € om du tillhör någon av församlingarna i Korsholms kyrkliga samfällighet. Hör du till annan församling är hyran 102 €. Är du däremot medlem av befolkningsregistret är hyran 200 €.

Vill du hyra församlingshemmet för annan verksamhet är hyran 30 €/timme.

Enligt de instruktioner som myndigheterna gett så har för närvarande 50 personer rum i församlingshemmet.

Hörselslinga
Handikapptoalett