Korsholms kyrka i kvällsljus med blå himmel

Välkommen med i vår gruppverksamhet för vuxna!

Vi har bl.a. Bönegrupp, körer, Missionssyförening och FDUV samtalsgrupp.

Bönegruppen samlas på tisdagar kl 18 i Smedsby församlingsgård, i Gröna Rummet. Kontaktperson för Bönegruppen är Ingmari Björkstrand.

Missionssyföreningen samlas på måndagar  kl 13 i Smedsby församlingsgård, i rum Glöd. Kontaktperson för Missionssyföreningen är Birgit Collander.

Karaträffar ordnas varannan tisdag kl 13 i Smedsby församlingsgård, i Gröna Rummet. Ledare är Rune Lindblom.

Du är också varmt välkommen med som frivillig i vår verksamhet. Vi behöver bl.a. textläsare, kyrkvärdar, nattvardsassistenter och kaffekockar. Ta kontakt med vår kaplan Rune Lindblom!

Smedsby församlingsgård

Tag kontakt

Diakon, tjänstledig
Adelcrantgränd 1
Ledande kyrkomusiker, tjänstledig
65380 Vasa

Verksamhetsledare för Korsholms församlings musikskola. Ledig i regel måndagar och tisdagar.

Kyrkomusiker och t.f. verksamhetsledare för Korsholms församlings musikskola Korsholms musikskolas understödsförening r.f.
65380 Vasa

Ledig vanligtvis måndagar och tisdagar