Korsholms kyrka i vinteskrud

Gudstjänster och samlingar

I Korsholms kyrka på Kyrkbacken i Gamla Vasa (Adelcrantzgränd 1, 65380 Vasa) hålls  gudstjänst eller högmässa varje söndag och helgdag kl. 11.00.

I Smedsby församlingsgård (Niklasvägen 3, 65610 Korsholm) hålls gudstjänst eller högmässa i allmänhet  2. och mässa  4. söndagen i månaden kl. 13.00.

Vid större högtider ordnas kyrktaxi, se även annonsering i Vasabladet eller Kyrkpressen. Kontaktuppgifter och rutter som taxin kör är följande:

K Båsk tel 0505426121; kör Karkmo, Toby, Helsingbyvägen, Laihelavägen, Vikby. Start ca. en timme före kyrkan börjar.

T Lahtinen tel 0505585984; kör Grönvik, Iskmo, Jungsund, Singsby, Karperö-Daliback, Gamla Karperövägen, Smedsby Pellasbacken, Centrumvägen, Gammelstadsvägen. Start ca. en timme före kyrkan börjar.

K Öman tel 0500312293; kör Vallvik, Miekka, Båskas, Veikars, Höstves. Start ca. en timme före kyrkan börjar.

För att taxin inte skall köra i onödan är det skäl att ringa och anmäla att man kommer med. Kyrktaxin är gratis.

Altaret i Smedsby församlingsgård
Korsholms svenska församling/Berndt Berg, Adelcrantzgränd 1
65380 Vasa

Jag är också kontraktsprost och prästassessor. Jag är vanligen ledig måndag-tisdag Jag finns på Facebook

Jag bor i Södra Vallgrund.

Fritidsintressen: Segling och friluftsliv.

Kaplan
Församlingspastor, tjänstledig
Kyrkomusiker
65380 Vasa

Ledig vanligtvis måndagar och tisdagar

Tf. församlingspastor
65380 Vasa

Ledig i regel torsdagar och fredagar

Ledande kyrkomusiker
65380 Vasa

Ledig i regel måndagar och tisdagar.

Konstnärlig ledare för Korsholms församlings musikskola