Barn och familj

​​​​​​​​​​​​​​​

Ni kan följa oss även på Instagram:

Barn & familj Korsholms svenska församling (om du trycker på den blåa länken, så kommer du direkt till rätt sida på Instagram)

FÖRÄLDRA-BARN GRUPPER:

Vi samlas ute varje gång

​​​​​​​

LOPPIS 23.10 ÄR INHIBERAD!

​​​​​​​

- I Smedsby församlingsgård. Startar 21.8.2020. Samling varje fredag kl 9.30 – 11.00. Adress: Niklasvägen 3. Välkommen! Se höstens program här!

- I Karperö, Carpella Strandlid Startar 19.8.2020. Samling varannan onsdag (jämna veckor) kl. 9.30 - 11. Adress: Karperövägen 526. Välkommen!

- I Tölby Hembygdsgård. Startar 26.8.2020.Samling varannan onsdag  (udda veckor) kl. 9.30-11. Adress: Nissustået 6, Tölby. Välkommen! Se höstens program här!

Kom när det passar er bäst! Fri lek och pyssel, kaffe eller saft med dopp och sångstund. :-)

​​​​​​​Henna 044 7129425  och Sanna 044 3560531

Dagklubben:

Tycker ert barn om att sjunga, pyssla, leka med andra barn m.m. I så fall kan församlingens dagklubb vara ett alternativ för er familj.

Församlingens dagklubbar är till för 3-5 åringar. Målet är att stöda barnets individuella och sociala utveckling på det sätt som motsvarar barnets ålder och förutsättningar, samt att stöda familjen i barnets kristna fostran.

Leken är barnets sätt att lära och träna olika färdigheter och därför förekommer både fri lek och ledd lek tillsammans i grupp. Sång, rytmik och rörelse hör också till dagsprogrammet. Aktiviteter som utvecklar barnets känsla för färg och form hjälper dem att uttrycka sina upplevelser. Stillhet under samtal och berättelser är viktigt för barnet och ger en upplevelse av gemenskap och samhörighet.

3-åringarna samlas tisdagar och torsdagar kl. 9-11

4-5 åringarna samlas tisdagar och torsdagar kl. 12-15.

Dagklubbarna samlas i Smedsby församlingsgård, Niklasvägen 3.

Lediga platser finns i dagklubben, anmälningar per telefon 044-3560531 / 044-7129425 och via email sanna.saarela@evl.fi / henna.lundstrom@evl.fi

Hälsningar från klubben

Tag kontakt