Anmälan till skriftskolan i Korsholm 2023-2024, anmälningstiden gick ut 4.9 men du kan ännu anmäla! 

OBS! Grupperna har begränsat med platser (platser ges först till den egna församlingens medlemmar), för att öka din chans att komma på ett läger som du önskar ger vi dig 2 alternativ. Och vill man ha sin kompis med, så kan man hamna att byta till en grupp där det ännu finns rum! Efter inskickad anmälan skickas tyvärr INTE ut en automatisk bekräftelse på anmälan. Vi skickar ut mail, till vilken skriftskola ungdomen antagits några dagar efter 4.9.

Anmälningsblankett

Fyll i alla uppgifter och var noggranna med mail adresserna!

Ungdomen hör till
Välj ett alternativ
OBS! Skriftskolorna har begränsat med platser! Sommarskriftskolorna är fulla.
Välj ett alternativ
Välj annat än först önskade skriftskola för att öka din chans att hitta ett läger du gillar.
OBS! Vi är begränsade av max antal deltagare! Vill man ha sin kompis kan det i vissa fal hända att båda måste byta till en grupp där det finns rum.
Behövs till kök och lägergård, samt sjukdomar behöver ledarna känna till.
Får ungdomen fotas eller filmas under skriftskolan om verksamheten eller någon kort intervju?
OBS! Ett NEJ betyder också att ungdomen INTE FÅR vara med om vi fotograferar eller filmar (förutom gruppfotot vid konfirmationen). Vi har mött situationer där ungdomar vill vara med, men de har kryssat i ett nej och då går det inte att vara med.

*** Inget mail skickas tyvärr som automatiskt bekräftelse efter att du sänt anmälan, men anmälningarna behandlas, och vi meddelar per mail, i början av september vilken skriba ungdomen kan delta i.  Mvh Skriba teamet