Konsert med Vasa Baroque

Korsholms kyrka

Vasa Baroque Ensemble framför tillsammans med YH Novias barocksångsstuderande utdrag ur G.F. Händels MESSIAS-oratorium! Musikalisk ledning: Kajsa Dahlbäck och Kreeta-Maria Kentala.

Konserten tar ca 1h15min och vi framför körsatser och arior ur oratoriet med en s.k. kammarmusikensemble. Vi har alltså inte en symfoniorkester på plats utan en mindre ensemble bestående av musiker från Vasa stadsorkester.
På YH Novia kan man numera studera både barockinstrument och barocksång. Kom och hör framtidens barocknamn redan idag. Konserten är en del av Vasa Baroques koncept RISING STARS, i vilket vi skapar konsertmöjligheter för landets unga barockmusiker.
Biljetter: 20 €, fås på www.netticket.fi och vid dörren. Kom ihåg att hålla säkerhetsavstånd och använda munskydd! Som arrangörer förbinder vi oss vid att följa myndigheternas direktiv för säkra evenemang - vi vill skapa en trygg miljö för såväl artister som publik.
I samarbete med Korsholms svenska församling

Vasa Baroque

Korsholms svenska församling