on 24.10 kl. 18.00 - kl. 20.30

Alphakurs Smedsby församlingsgård

Kom med på Alphakurs!

Höstens Alphakurs startar onsdagen 12 september i Smedsby församlingsgård och pågår onsdagskvällar till och med 21 november. Varje kurskväll börjar med mat kl.18:00. Därefter följer föredrag, kaffe och diskussioner. Kvällen avslutas kl.20:30. Fyra av föredragen hålls vid den Alphaweekend som inleds fredagen 5 oktober kl.18:00 och avslutas på lördagskvällen 6 oktober.

Alphakursen är perfekt för dig som vill diskutera viktiga frågor kring livet och tron; ...för dig som vill fördjupa dina kunskaper om vår kristna tro; för dig som har en konfirmand i skriftskolan och samtidigt vill passa på att själv lära dig mera och diskutera samt för alla andra som är nyfikna på livet och tron!

Anmäl dig till kyrkoherde Berndt Berg, berndt.berg@evl.fi eller till församlingens pastorskansli.

Kyrkoherden svarar gärna på frågor om kursen. Du ryms ännu med så anmäl dig nu så att vi vet hur många måltidsportioner vi ska beställa till våra kurskvällar! Uppge din postadress, telefonnummer, epostadress och eventuella dieter! Välkommen med!

PS Vår Alphakurs är öppen för alla oberoende av var du bor! DS

Korsholms svenska församling/Berndt Berg, Adelcrantzgränd 1
65380 Vasa

Jag är också kontraktsprost och prästassessor. Jag är vanligen ledig måndag-tisdag Jag finns på Facebook

Jag bor i Södra Vallgrund.

Fritidsintressen: Segling och friluftsliv.

on 31.10 kl. 18.00 -20.30

Smedsby församlingsgård