Hjälpledarskolningen

Vill du komma med? Samlingar kommer vi överens om inom gruppen, är du inte ännu med så kontakta   tommy.rannanpaa@evl.fi

Musik JAM

Kom med och pröva på trummor, bas, elgitarr, sång. Inga förhandskunskaper krävs.

Låg tröskel, vi har kul och testar lite, önskar någon lite mer senare så kan vi diskutera saken vidare. Kontakta ungdomsarbetsledaren Tommy om du är intresserad.

Hack-it är en grupp som jobbar med spel & virtualvärldar. Vi lär oss göra 3D modeller (med gratisprogrammet BLENDER), musik på datorn (med FRUITY LOOPS), Spelbanor (med gratisversion av UNITY3D) samt lite grunder i kodning (JAVASCRIPT). Vi hjälper till att skapa material till en virtualvärld som används av flera församlingar i tex skriftskol- och ungdomsarbetet. Vi samlas i ungdomsutrymmen i Gamla Vasa, bredvid kyrkan. Kontakta ungdomsarbetsledaren om du är intresserad.

Öppet hus (”tjauelibaubau”)

Torsdagar i ungdomsutrymmen i Gamla Vasa kl 18.30-20.30