Aktuellt

16.11 Musik Café kl 19.30-20.30  BETTANZ (sjunger cover låtar från 70-talet), Britten Nylund, tankar och dikter om kärlekens olika nyanser.

För ungdomar och vuxna, i Korsholms förssamlingshem, Adelcrantzgränd 1, Gamla Vasa. Kaffe efteråt!

Hjälpledarskolningen

Vill du komma med?

Onsdag 25.10 samling kl 15.15- ca 16.15 i Smedsby församlingsgård

övriga samlingar kommer vi överens om inom gruppem, är du inte ännu med så kontakta   tommy.rannanpaa@evl.fi

Musik JAM   Tisdag 5.12   kl 17.30 – 19

Kom med och pröva på trummor, bas, elgitarr, sång. Inga förhandskunskaper krävs.

Låg tröskel, vi har kul och testar lite, önskar någon lite mer senare så kan vi diskutera saken vidare.

Hack-it är en grupp som jobbar med spel & virtualvärldar. Vi lär oss göra 3D modeller (med gratisprogrammet BLENDER), musik på datorn (med FRUITY LOOPS), Spelbanor (med gratisversion av UNITY3D) samt lite grunder i kodning (JAVASCRIPT). Vi hjälper till att skapa material till en virtualvärld som används av flera församlingar i tex skriftskol- och ungdomsarbetet. Vi samlas i ungdomsutrymmen i Gamla Vasa, bredvid kyrkan.

Hack-it ordnar 17-18.11.2017 i Gamla Vasa, kontakta ungdomsarbetsledaren om du är intresserad.

Öppet hus (”tjauelibaubau”)

Torsdagar i ungdomsutrymmen i Gamla Vasa kl 18.30-20.30