Välkommen att ta del av församlingens ungdomsarbete.
Om det är något du saknar och som du tror att församlingen kan hjälpa till med så är du välkommen att ta kontakt.

Verksamhet:

Hjälpledarskolningen Är du intresserad av hjälpledarskolning så anmäl dig i Augusti (eller början av September) varje år efter att du gått skriftskolan. I hjälpledarskolningen lär du dig psykologi, religion, filosofi, om dig själv och att vara ledare mm.

Hack-it   är en grupp som jobbar med spel & virtualvärldar. Vi lär oss göra 3D modeller (med gratisprogrammet BLENDER), musik på datorn (med FRUITY LOOPS), Spelbanor (med gratisversion av UNITY3D) samt liter grunder i kodning (JAVASCRIPT). Vi hjälper till att skapa material till en virtualvärld som används av flera församlingar i tex skriftskol- och ungdomsarbetet.

(anmäl dig  till Tommy – tel 0400 706 576).

Mediaverkstad  är en grupp där vi fotar, ritar, filmar, utvecklar idéer och har kul. Mediaverkstaden stöder virtualvärlds projektet med idéer och material. (OBS! på självständighetsdagen).

Tommy Rannanpää

tel.  0400 706 576