Korsholms kyrka

Sommarallsång:

onsdag 21.6 kl. 18 i Smedsby församlingsgård (Niklasvägen 3). Kollekt till Kyrkans utlandshjälp. Andakt. Medverkande: Lars Hjerpe, Susanne Westerlund och Pär Lidén. Servering

söndag 30.7 kl. 18 i Älvkyrkan (Voitbyvägen 154). Kollekt till Kyrkans utlandshjälp. Andakt. Medverkande: Berndt Berg, A-C Nordqvist-Källström m.fl. Servering utomhus, om vädret tillåter.

Musikfestspelens öppningskonsert :

27.7 kl. 19.30 i Korsholms kyrka. Mellersta Österbottens kammarorkester, dir. Sakari Oramo. Janne Rättyä, accordeon och Henri Sigfridsson, piano. Biljetter: 30/26€ från Netticket och vid dörren. Arr.: Korsholms musikfestspel

Musik i augustikvällen i Korsholms kyrka:

13.8 kl. 20.20 - Finländska legender

Erica Nygård, flöjt

Niels Burgmann, orgel

20.8 kl. 20.20 - How I got over

Mikael Svarvar

Tuukka Aitoaho, trummor

Stefan Lindblom, elbas

27.8 kl. 20.20 - Den finländska körskatten

Kammarkören Psallite

dir. Susanne Westerlund

**************

Psalmmaraton lördag och söndag 16-17.9 i Korsholms kyrka:

Vi sjunger igenom Psalmbokstillägget, psalmerna 800-947. Vi börjar lördag kl. 17-20 och fortsätter på söndag kl. 10 i Korsholms kyrka. Välkommen!

**************

Vill du bli understödande medlem i församlingens musikskola betalar du in 10€ till Korsholms församlings musikskola rf., konto: FI6256724355005156. Skriv ditt namn och din adress i meddelandefältet. Tack!

Länkar:

Kammarkören Psallite på Facebook

Kammarkören Psallites hemsida

Finlands svenska kyrkosångsförbund r.f. på Facebook

Finlands svenska kyrkosångsförbund r.f.: Finlands svenska kyrkosångsförbund