Gruppverksamhet

SAMTALSGRUPPEN

Samlas jämna veckor, på tisdag, kl. 18.30-20.00 på Niklasvägen 1. Vi umgås, pysslar och pratar om vad som hänt sen sist. Vi gör också ett par utfärder per år. Välkommen med!

Frågor? Kontakta Li Ollil-Nylund på tel. 044-3560530, eller e-post: li.ollil-nylund@evl.fi.

MISSIONSSYFÖRENING

Syföreningen träffas varannan måndag kl. 13-15 i Smedsby församlingsgård. Missionärsbrev, kaffe, handarbete och lotterier (till förmån för missionen) kan stå på agendan en mådagseftermiddag. Kontaktperson är Birgit Collander, tel. (06) 050 59 83 182. Närmare info här. Nya är hjärtligt välkommen med!

KARAGRUPPEN

Träffas i Smedsby församlingsgård varannan tisdag kl. 14-16 för samtal om andliga frågor samt kaffe med dopp. Ingång via dörren E. Start 19.9 2017. Dagens gäst kantor Ann-Christine Nordqvist-Källström

QVINNOLIV -mötesplats för diskussion och reflektion.

Är du en kvinna i åldern 30-65 år? Har du behov av att ibland komma hemifrån? Vill du träffa andra kvinnor över en tekopp och tillsammans fundera över livet? Då är detta gruppen för dig.

Inga krav. Inga måsten. Bara du, precis som du är. Ingen anmälning behövs. Inga träffar under sommaren. Vi träffas en gång i månaden.

Frågor ? Kontakta Hanna-Maria Hakala på tel: 044 322 6707