Gruppverksamhet

SAMTALSGRUPPEN

Samlas jämna veckor, på tisdag, kl. 18.30-20.00 på Niklasvägen 1. Vi umgås, pysslar och pratar om vad som hänt sen sist. Vi gör också ett par utfärder per år. Välkommen med!

Frågor? Kontakta Li Ollil-Nylund på tel. 044-3560530, eller e-post: li.ollil-nylund@evl.fi

*******************************************

I vår församling verkar också en MISSIONSSYFÖRENING. Varannan måndag kl. 13-15 samlas man i Smedsby församlingsgård. Missionärsbrev, kaffe, handarbete och lotterier (till förmån för missionen) kan stå på agendan en mådagseftermiddag. Kontaktperson är Birgit Collander, tel. (06) 050 59 83 182. Närmare info här. Nya är hjärtligt välkommen med!

*********************************************

KARAGRUPPEN i Smedsby församlingsgård träffas varannan onsdag kl. 14-16 för samtal om andliga frågor samt kaffe med dopp. Ingång via dörren E

************************************************

QVINNOLIV -mötesplats för diskussion och reflektion.

Är du en kvinna i åldern 30-65 år? Har du behov av att ibland komma hemifrån? Vill du träffa andra kvinnor över en tekopp och tillsammans fundera över livet? Då är detta gruppen för dig.

Inga krav. Inga måsten. Bara du, precis som du är. Ingen anmälning behövs. Inga träffar under sommaren. Nästa träff 10.9.2017 kl 18-19.30.

Frågor ? Kontakta Hanna-Maria Hakala på tel: 044 322 6707